Kuhinja

Da bi naši korisnici bili zadovoljni, o kvaliteti i ukusu obroka svakodnevno vode računa vrijedne djelatnice naše kuhinje (fotografije u nastavku, kliknite za veći prikaz:

Kuhinjsko osoblje Učeničkog doma Split

Učenički dom Split vodi računa o o pravilnoj prehrani korisnika, o preuzimanju namirnica, pripremi i podjeli obroka, čišćenju i održavanju kuhinje.
Korisnicima Doma su u našem restoranu na raspolaganju tri obroka – doručak (6 – 8 h), ručak (12 – 15 h) i večera (19 – 21 h), kao i launch-paket (suhi obrok), u slučaju da korisnik nije u mogućnosti stići na ručak ili večeru, i to uz prethodnu najavu i odobrenje odgajatelja.  

Za vrijeme ručka u Domskom restoranu

Kao što se može vidjeti iz priloženih fotografija u nastavku, dnevni meni je raznovrstan, vodi se briga o kvalitetnoj i pravilno izbalansiranoj prehrani i nutritivnim sastojcima obroka, što je posebice važno za djecu u adolescentskom uzrastu i mlade.

hrana